Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012

Αντίμετρα ασφαλείας



Το δικαίωμα της διαφύλαξης της ιδιωτικότητας αποτελεί θεμελιώδη αρχή η οποία δεν θα πρέπει να παραβιάζεται με κανένα τρόπο.
Το γραφείο μας έχοντας μία τεράστια εμπειρία σε θέματα λήψης αντιμέτρων ασφαλείας, προσφέρει έναν εξονυχιστικό έλεγχο του ιδιωτικού και του επαγγελματικού σας χώρου. Με τις πλέον σύγχρονες συσκευές εντοπισμού κοριών, και εντοπισμού άλλων μέσων παγίδευσης σας εξασφαλίζει ένα απόλυτα ασφαλές περιβάλλον.
Η ομάδα των εξειδικευμένων ερευνητών μας και οι πιστοποιημένοι ντετέκτιβ μπορούν να ελέγξουν κάθε είδους επαγγελματικού ή ιδιωτικού χώρου στον ελάχιστο δυνατό χρόνο.
Με ειδικές υπηρεσίες νέας τεχνολογίας και έχοντας ολοκληρωμένη γνώση γύρω από τον τρόπο κατασκευής και τον σχεδιασμό των διατιθέμενων συσκευών παγίδευσης, κρυφές κάμερες, παγίδευση τηλεφωνικών συσκευών, συσκευές καταγραφής ψάχνουμε στοχευμένα στα κατάλληλα σημεία.
Με απόλυτη διακριτικότητα και εμπιστευτικότητα σας παραδίδουμε αναφορά με το σύνολο των ευρημάτων φροντίζοντας να είμαστε πάντοτε εντός του θεσπισμένου νομικού πλαισίου.
Να θυμάστε ότι είναι απαραίτητο ο χώρος σας να ελέγχεται αποκλειστικά από επαγγελματίες οι όποιοι είναι γνώστες του κατάλληλου τρόπου «καθαρισμού» του.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου