Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013

Πρωτότυπες απαγωγές - Σύλληψη αστυνομικού για απαγωγή νεαρού λόγω ερωτικής αντιζηλίας



Πηγή: taxydromos.gr
Ημερομηνία: Πέμπτη, 14 Φεβρουαρίου 2013





Ένα συγκλονιστικό θρίλερ ερωτικού ανταγωνισμού ήρθε στο φως της δημοσιότητας ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου στο Βόλο. Πιο συγκεκριμένα χτες αργά το βράδυ 23χρονος Βολιώτης προσήλθε συνοδεία των γονιών του και εμφανώς τρομαγμένος στην Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας και κατήγγειλε ότι άγνωστος άνδρας τον είχε απαγάγει με το αυτοκίνητο του και τον οδήγησε σε ερημική τοποθεσία κοντά στο χωριό Κανάλια. Σύμφωνα με  την καταγγελία του 23χρονου, ο απαγωγέας όταν έφτασαν στην ερημική τοποθεσία και συγκεκριμένα έξω από ένα μαντρί τον αποβίβασε δια της βίας, τον εξύβρισε και τον απείλησε πως αν ξαναενοχλήσει την κοπέλα του τα πράγματα θα γίνουν πολύ χειρότερα! Στη συνέχεια του πέρασε χειροπέδες, του αφαίρεσε τα ρούχα κατέστρεψε το κινητό του τηλέφωνο και τον παράτησε στην ερημιά. Τον άτυχο 23χρονο βρήκε τσοπάνης της περιοχής και τον απελευθέρωσε  αρκετές ώρες μετά την έναρξη της περιπέτειάς του.

Αμέσως μετά την καταγγελία του 23χρονου και των γονιών του, τις σχετικές παρακολουθήσεις για την υπόθεση ανέλαβε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου που ξεκίνησε τις έρευνες. Όταν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας εντόπισαν τον 32χρονο δράστη έκπληκτοι διαπίστωσαν ότι πρόκειται για συνάδελφο τους αστυνομικό και προέβησαν αμέσως στη σύλληψή του. Της υπόθεσης επιλήφθηκε σήμερα το πρωί το Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ όπως συμβαίνει σε κάθε περίπτωση που εμπλέκεται αστυνομικός.

Από την μέχρι τώρα έρευνα προκύπτει ότι ο 23χρονος εργάζεται με πεντάμηνη σύμβαση σε παιδικό σταθμό, όπου επίσης εργάζεται η μνηστή του δράστη. Ο 23χρονος φέρεται να ενοχλούσε ερωτικά την γυναίκα και ο 33χρονος ανέλαβε να ξεκαθαρίσει το σκηνικό. Επίσημα δεν ανακοινώθηκε τίποτε, ωστόσο η είδηση έχει προκαλέσει για ακόμη μία φορά, μεγάλη αναστάτωση και έντονο προβληματισμό στην τοπική Αστυνομία, αφού βρέθηκε στο επίκεντρο -και πάλι- του πανελλήνιου ενδιαφέροντος με πρωταγωνιστή αστυνομικό που υπηρετεί σε υπηρεσία του Βόλου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου