Παρασκευή, 22 Μαρτίου 2013

Εγκληματολογικές έρευνες : Τραγωδία με βρέφος στο Σικάγο


Πυροβόλησαν το κοριτσάκι πέντε φορές για να εκδικηθούν τον πατέρα της


Πηγή: newsbeast.gr
Ημερομηνία: Τρίτη 12 Μαρτίου 2013Ένα κοριτσάκι έξι μηνών έχασε τη ζωή του σήμερα το πρωί από τα πυρά αγνώστων στο Σικάγο, που στόχο είχαν τον πατέρα της. Πριν από λίγους μήνες το ίδιο μωρό, ως έμβρυο στην κοιλιά της μαμάς του είχε διαφύγει το θάνατο, όταν η μητέρα του τραυματίστηκε από πυρά ενώ ήταν έγκυος.


Η μικρή Jonylah Watkins δέχτηκε σφαίρες στα πνευμόνια, το συκώτι, το ένα της πόδι, τον έναν της ώμο και στην περιοχή της κοιλιάς, όταν ένας ένοπλος άνοιξε πυρ, την ώρα που ο πατέρας της της άλλαζε την πάνα.


Ο 29χρονος Jonathan Watkins, που ήταν ο στόχος της επίθεσης, δέχτηκε δύο σφαίρες. Επέζησε και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση σε νοσοκομείο της περιοχής.
Σύμφωνα με τις έρευνες των αρχών το περιστατικό συνδέεται με τη δράση των συμμοριών της περιοχής του Σικάγο, ωστόσο οι ντετέκτιβ δεν έχουν εντοπίσει συγκεκριμένο κίνητρο για την επίθεση.
«Το μωρό βρισκόταν στο αυτοκίνητο με τον πατέρα του όταν πλησίασε κάποιος και πυροβόλησε και τους δύο. Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει συλλήψεις», είπε ο εκπρόσωπος της τοπικής αστυνομίας Μάικ Σάλιβαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου