Δευτέρα, 25 Μαρτίου 2013

Ειδικές υπηρεσίες νέας τεχνολογίας συνδράμουν για να εντοπιστούν και οι υπόλοιποι δραπέτες


Στη Λαμία οι δραπέτες των φυλακών Τρικάλων - Σε εξέλιξη επιχείρηση εντοπισμού τους


Πηγή: lamiareport.gr
Ημερομηνία: Δευτέρα 25 Μαρτίου 2013
Σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaReport, αρχικά πέντε δραπέτες από τις φυλακές Τρικάλων εντοπίστηκαν, λίγο μετά τα μεσάνυχτα, μέσα σε ένα παλιό κόκκινο αυτοκίνητο Opel Ascona το οποίο ήταν σταθμευμένο στον προαύλιο χώρο επιχείρησης στο δρόμο Λαμίας - Δομοκού, κοντά στο νοσοκομείο Λαμίας. 

Πιο συγκεκριμένα, όταν ένα αυτοκίνητο εταιρίας security πέρασε από το σημείο, οι 5 επιβάτες του βγήκαν από το αυτοκίνητο και άρχισαν να τρέχουν μέσα στο σκοτάδι. Λίγη ώρα αργότερα, κάποιοι από αυτούς προσπάθησαν να πάρουν ένα αυτοκίνητο Renault Clio που ήταν σταθμευμένο με ένα ζευγάρι μέσα, στο νέο περιφερειακό, βόρεια της Λαμίας, κάτω από τον Προφήτη Ηλία.
Την ώρα που έσπαγαν το τζάμι του αυτοκινήτου με ένα σίδερο, ο νεαρός οδηγός πρόλαβε να κάνει όπισθεν χτυπώντας μάλιστα τον έναν από αυτούς, κατάφερε να ξεφύγει και ενημέρωσε την αστυνομία. Συναγερμός σήμανε στην Αστυνομική Διεύθυνση Φθιώτιδας. Άνδρες της ΟΠΚΕ άρχισαν να χτενίζουν την περιοχή του Προφήτη Ηλία και της βόρειας πλευράς της Λαμίας, ενώ αναμένονται ενισχύσεις από τους άλλους νομούς της Στερεάς και από Αθήνα προκειμένου να έχουν αίσιο αποτέλεσμα οι έρευνες

Ήδη στη Λαμία βρίσκεται ελικόπτερο της αστυνομίας με θερμική κάμερα για να εντοπίσει τους δραπέτες που πιθανόν να κρύβονται στο άλσος της πόλης κάτω από τον Προφήτη Ηλία ή στους γύρω λόφους. Υπάρχει όμως και περίπτωση να έχουν σκορπίσει μέσα στη πόλη και ειδικότερα στη βόρεια πλευρά, γι αυτό πρέπει οι πολίτες να είναι υποψιασμένοι και σε περίπτωση που δουν ύποπτο άτομο να ενημερώσουν την αστυνομία στο 100. Τέλος δεν αποκλείεται να έχουν κλέψει κάποιο αυτοκίνητο και να έχουν φύγει από τη Λαμία. Ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει καταγγελθεί κάποια κλοπή.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου