Δευτέρα 15 Απριλίου 2013

Εγκληματολογικές έρευνες : 49χρονος, που αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, σκότωσε τη μητέρα του



Πηγή: kozan.gr
Ημερομηνία: Δευτέρα 15 Απριλίου 2013




Σοκ προκάλεσε χθες (14-04-2013) το βράδι η δολοφονία μιας 73χρονης, από τον ίδιο της το γιο σε διαμέρισμα επί της οδού Μητροπολίτου Φωτίου στην Κοζάνη. Ο 49χρονος ημεδαπός είχε κατά το παρελθόν νοσηλευτεί σε ψυχιατρικά ιδρύματα και όπως αναφέρουν στοιχεία από σχετικές έρευνες φέρεται να είχε τις τελευταίες μέρες έντονους καβγάδες με τη μητέρα του, πριν την  κατακρεουργήσει με μαχαίρι.

Οι αστυνομικοί που ειδοποιήθηκαν από συγγενείς της 74χρονης, πήγαν στο σπίτι της προκειμένου να την αναζητήσουν, γιατί το τελευταίο χρονικό διάστημα δεν είχε δώσει σημεία ζωής. Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι της, αυτή βρέθηκε νεκρή με τραύματα στο λαιμό και στο πρόσωπό της. Στο χώρο βρέθηκε και κατασχέθηκε μαχαίρι, ως μέσο τέλεσης της ανθρωποκτονίας.

Ο 49χρονος, που ήταν μέσα στο σπίτι, έδειχνε να μην έχει συνειδητοποιήσει τι ακριβώς έχει συμβεί, γεγονός που κάνει το έργο της Ασφάλειας Κοζάνης, που διενεργεί την έρευνα, ακόμη πιο δύσκολο, σε ό,τι αφορά τις λεπτομέρειες αυτής της πραγματικά σοκαριστικής υπόθεσης. Σύμφωνα με δικαστικά στοιχεία ο συλληφθείς με την σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου