Πέμπτη 25 Απριλίου 2013

Ντετέκτιβ και Αστυνομικοί υπάλληλοι προσφέρουν 50.000 δολάρια για πληροφορίες σχετικά με τους δράστες της Βοστώνης



Πηγή: newsbeast.gr
Ημερομηνία: Τετάρτη 17 Απριλίου 2013





Την παραδειγματική τιμωρία του δράστη ή των δραστών που έσπειραν τον θάνατο και τον πανικό στη Βοστώνη ζητούν ενώσεις αστυνομικών υπαλλήλων και ιδιωτικών ερευνητών για την δημόσια ασφάλεια στην πόλη, που την «ημέρα των Πατριωτών» δέχτηκε «τυφλά» τρομοκρατικά κτυπήματα. Μάλιστα ντετέκτιβ και αστυνομικοί υπάλληλοι, παίρνουν την κατάσταση στα χέρια τους, προσφέροντας το ποσό των 50 χιλιάδων δολαρίων σε όποιον δώσει πληροφορίες που θα οδηγήσουν τον εντοπισμό των ενόχων.

Επιπλέον, σύμφωνα με μέσα ενημέρωσης της Βοστώνης, σε ένδειξη συμπαράστασης και αλληλεγγύης προς τις οικογένειες που επλήγησαν από τα «τυφλά» τρομοκρατικά κτυπήματα, οι ενώσεις πραγματοποιούν από χθες έρανο για την συγκέντρωση χρημάτων που θα ανακουφίσουν τους πληγέντες.

Σύμφωνα με τον ιστότοπο «Drudgereport.com», ο Τόμας Νι, από την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων της Βοστώνης υπόσχεται ότι «θα βρούμε αυτό το πρόσωπο και θα το οδηγήσουμε στην Δικαιοσύνη». «Είναι απαράδεκτο ότι κάποιος μπορεί να διαταράξει την ζωή τόσων πολλών ανθρώπων μέσα σε δευτερόλεπτα, αλλά θα είμαστε εκεί για αυτές τις οικογένειες, κάθε μέρα και θα τους προσφέρουμε ότι μπορούμε», πρόσθεσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου